mgr Karolina Cudzich-Gunia

Dietetyk

Dyplom Dietetyka uzyskała na Uniwersytecie Medycznym we Wrocławiu na kierunku Dietetyka. Studia magisterskie z dietetyki postanowiła kontynuować na Collegium Medicum Uniwersytetu Jagiellońskiego na Wydziale Lekarskim. Poza tym uczestniczyła w wielu konferencjach naukowych oraz warsztatach i kursach dotyczących żywienia w konkretnych jednostkach chorobowych. Pracuje jako dietetyk od ponad 3 lat.
Specjalista w zakresie wspomagania oraz terapii chorób dieto-zależnych, alergii pokarmowych, jak również w terapii nadwagi i otyłości oraz niedowagi. Wiedza, jaką zdobyła na najlepszych uczelniach medycznych w Polsce sprawiła, iż nie boi się wyzwań i nowych doświadczeń.

Prowadzone zajęcia

  • Jak zrobić kolorowy sok?
  • Czy trawienie to bułka z masłem?
  • Czy witaminy mają kolory?